Ne demek?

Wiki Article



“Biz eloğlu ele tutuşarak aynı hayata kadem atmaya karar verdik. Biz kalplerimizi birleştirerek iki hayatı bir yapmaya hüküm verdik. Alay malay bir dirimın kapkaloriı araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız dirlikımızın en anlamlı hasetnde siz kıymettar sevdiklerimizi tarafımızda görmekten kâm duyacağız.”

ziz ve celil olan Tanrı yanında evlilikten elan maskara ve giranbaha bir bina düz yazı edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Hayata rabıtalanmışız sımsıkı seninle. Herkesi kıskandıracak bir bağlılık bizimkisi, yasak hiç kimsede. Bu sevgiyi resmiyete dökeceğimiz bu günde sizleri bile nikahımızda değerlendirmek dileği ile…

Beraberliğimizi daim yapmak midein sevgimizi sonsuzluğa taşıyacağımız bugünde mutluluğumuzu sizinle paylaşmaktan izzetinefis duyarız.

Geleceğe selim atacağımız bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu kırışmak üzere sizlerle yan yana olmaktan kut duyarız.

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren dü gencin trajikomik evlenme hikayesi. Sakın kaçırmayın!

Sevenler bilcümle ongun olsun Dernek mesut bir yol olsun Cümle bilsin umum duysun Gelen dostlar sağolsun

NS-06 • Hatır denilen kervana bindik, Aşk denilen fırtınaya bapldık. Evlilik denen yolda yürümeye karar verdik… İlk adımlarımızı atarken sizlerin bile zevcelik etmesini istedik.

Beyaz zehir bir sayfaya sevgi sözcükleri yaymak gibidir şahitler huzurunda atılan imzalar… İlk atık adımlar gibidir açılan bapdan dışarı çıkmak ve ilk kahkahayı anımsatır çekilen fotoğraflar…

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, felek mavi bir emekle alkışlanmalı bunu denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşesrarı dalgalarına kişioğlu sevdi mi!

Sundurmaımızın en anlamlı gününde siz dost dostlarımızla birlikte olmaktan haysiyet duyacağız.

Soruyordunuz bize ne hin evleneceksiniz sanarak. Evleniyoruz işte bekleriz sizleri ailece nikahımıza…

• Yeni bir hayata “Selam” derken siz dostlarımızla beraberinde olmaktan ongunluk duyacağız.

“SEVGİLİ! Sen benim Davetiye Sözleri en nihan sadakatim ve cehennemle taharri seki olacak en tatlı yaşmsın! Sen benim solumda saklı secdedeki duamsın sen benim kalbimin en mahrem katı Rabbimin dürüı ve en esaslı coşkunlukımsın! âlem gitse de habip! SEN BANA KALANSIN.”

Report this wiki page